MAJLIS PENYERAHAN TUGAS PENGURUS BESAR KUMPULAN PKPS

Majlis penyerahan tugas Pengurus Besar Kumpulan PKPS di antara YBhg. Tuan Haji Tamby Omar Bin Mohammed kepada YBhg. Dato’ Abdul Ghariff Bin Ramin telah diadakan pada 1 September 2020 di Bilik Orkid 2, Dewan Orkid.

Tuan Haji Tamby Omar Bin Mohammed yang tamat perkhidmatannya di PKPS pada 31 Ogos 2020 yang lalu meyerahkan tugasnya kepada Pengurus Besar Kumpulan PKPS yang baru iaitu Dato’ Abdul Ghariff Bin Ramin. Majlis penyerahan ini telah disaksikan oleh Dr. Mohamad Khairil Bin Mohamad Razi, Timbalan Pengurus Besar Kumpulan PKPS dan semua ketua unit dari ibu pejabat, Perladangan dan Projek PKPS.

Pada kesempatan ini, seluruh warga PKPS mengucapkan ‘Selamat Datang’ kepada Pengurus Besar Kumpulan PKPS yang baru, Dato’ Abdul Ghariff Bin Ramin dan selamat menjalankan tugas diucapkan.

Akhir sekali, salam perpisahan diucapkan kepada Mantan Pengurus Besar Kumpulan PKPS, Tuan Haji Tamby Omar Bin Mohammed, selamat maju jaya dan selamat bertugas di jabatan baru. Segala jasa dan bakti yang telah disumbangkan oleh beliau selama berkhidmat di PKPS amatlah dihargai.

Scroll to Top